Weekend-ul acesta, în zilele de 23 şi 24 mai s-a ţinut cea de-a doua ediţie a festivalului de muzică rock la Port Arthur, în organizarea Casei de cultură a Municipiului Arad.

Programul festivalului a fost foarte încărcat, cu multe trupe în doar 2 zile. Totul trebuia teoretic să înceapă la ora 14.30, dar lucrurile au luat-o puţin razna din cauza nesincronizării unora.

În prima seară au urcat pe scenă trupele : FeboSix, No Sound, Mea Nox, Oliver, Dekadens, Blanoz, Loading Data, Grimus, Krypton, Narval şi capul de afiş al serii, Viţa de Vie. Surpriza serii au fost cei de la Narval, arădeni de-ai noştri cu experienţă şi care au dat clasă multora prin doar cele 3 piese pe care le-au cântat. La voce şi chitară Adrian Igrişan(Cargo), chitară Teo Boar ( Pacifica), baterie Tavi Pilan (Cargo) , clape şi voce Virgil Iuga şi la bass Dan Miron. La ora când concertul trebuia să fie gata, de-abia urcaseră pe scenă cei de la Viţa de Vie, trupa aşteptată de tot publicul în seara respectivă. Atmosfera a fost incendiară, au cântat vreo oră băieţii, însă fanii parcă nu mai vroiau să-i lase să plece.

În cea de-a 2-a zi, trupele care au urcat pe scenă au fost: GrabThis, The Others, Six, Terra, Persona, Habar, Gândul Mâţei, Kumm, Luna Amară şi Cargo. Trupe la care e imposibil să stai jos şi să nu sari cântând piesele lor. Atât seara a doua, cât şi întreaga ediţie a festivalului rock de anul acesta a fost încheiată de cei de la Cargo, cu un recital de milioane, artificii, plete în vânt, motoare, adică într-un cuvânt: ROCK adevărat!

În concluzie, s-a băut multă bere, s-au mâncat mulţi mici, s-a relaxat lumea pe malul Mureşului şi s-a ascultat muzică rock de calitate. A fost mult mai multă lume faţă de anul trecut şi sperăm ca la anul să se adune şi mai mult public pentru că prin ediţia de anul acesta s-a dovedit că merită multe festivalul acesta rock şi sperăm să devină o tradiţie!

Manuela Baltă

link-ul de pe Aradon unde e articolul, poze, filmări! HERE